VINNER av gårsdagen Julekalender Luke 1

I går hadde jeg min første luke av julekalenderen min, og responsen var faktisk veldig bra, og det gjorde meg kjempe glad! For å gjøre dette til en ærlig konkurranse hvor alle skal ha like stor mulighet til å vinne så bruker jeg Trekking av tall, på Random.org. Hvis dere trykker HER så vil dere se hva jeg bruker : )

 

 

Vinneren av luke nr 1 er?? http://keinapel.blogg.no/
Denne bloggen drives av ei jente på 20 år som blogger om sitt liv i London, mote og makeup. Hun virker som ei jente som tar bloggen sin seriøst, og som gjør en god jobb! Hun deler masse flotte bilder, og skriver på en veldig bra måte. Hun legger ut gode tips om mote, hvordan kle seg, og mange flotte outfiter. I det siste har hun oppdatert bloggen sin hver dag, og jeg vil kalle denne jenta for en flink blogger! Jeg vil anbefal dere å sjekke ut denne bloggen, og ta dere tid til å lese, her kan dere finne masse god inspirasjon til deres egen blogg!

Trykk HER og sjekk ut bloggen hennes!!

 

Bildet er lånt av hennes blogg! 

 

Hvis du ikke vant nå, så husk at det kommer en ny sjanse hver dag frem til jul, så følg med : )

 

Vant du?
Har dere lest denne bloggen?
Skal dere sjekke ut denne bloggen?

 

Blogges
-Trude <3 

misskeinapel - fashionlove

02.12.2013 kl.12:58

åhh så koselig! Tusen takk :-) Kjempefornøyd!

Trude

02.12.2013 kl.13:32

bare hyggelig, godt du ble fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

Trude Myhre 18 år og lever livet mitt i Brumunddal. Jeg går mitt siste år på vgs og er utdannet agronom til sommeren. Jeg har drevet denne bloggen i 4 år, og blogger om Foto, Innkjøp, Produkter, Anbefalinger, Inspirasjon, min hverdag og mye mer! Legg meg gjerne til som venn. Hvis dere ønsker kontakt, send en epost til trudekumann@hotmail.nohits